Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Kuvastin / Pelipäiväkirja
« Uusin viesti kirjoittanut samuk 05.02.18 - klo:15:03 »
Kuvastin (aka Relekin kronikat)

Pelipäiväkirja

Sessio #1
IRL: 4.2.2018
IG: 3. aika ti 22.8.5921

ti 22.8.
Sedän ruumis krematoitu. Surua. Tutkitaan jäämistöä ja arvioidaan kuluja. Kauden myyntiin menevä varasto noin 600 gp arvoinen. Pidemmän penkomisen jälkeen löydetään Osmaelin kätkö sängyn päädystä. Täällä kirjanpito, käteistä 32 gp ja outoja raapustuksia lapulla. Arvellaan näiden olevan samoajien riimuja. Siat on teurastettava ja palvattava.

Relek on ollut kovin nälkäinen. Tämä huomaa jotakin outoa ja ilmoittaa siitä. Havaitaan kaustinen lima, joka vyöryy kohti Mustaa lehtoa. Limaa tutkimaan lähdettäessä huomataan sedän roviolta kulkevan peilipintaisen hyönteisvirran kohti Mustaa lehtoa. Täällä on noussut hopeinen usva ja maahan on avautunut pieni portaali. Hyönteiset kantavat rovion jäänteet portaaliin. Cemar pyrkii ottamaan arcanella viimeisen hyönteisistä haltuunsa. Jokin menee pahasti vikaan. Cemar lähtee vaeltamaan tahdottomana kohti kotia. Relek hyökkää tämän kimppuun ja pistää selkäytimeen myrkkyä. Relek on kuolla sydämen pysähtymiseen. Viimeisen henkäyksen poistuessa kehosta Cemarin suusta ryömii esiin kuoriainen, jonka Relek nappaa ja lennättää jonnekin.

Toivutaan tilanteesta ja palataan valmistelemaan syysmarkkinoiden asioita.

su 28.8.
Norekin kylään saapuminen kauniissa kelissä. Dave pistetään taliin ja vaunut lukitaan varastoon. Tällöin kadulta kuuluu apua pyytäviä huutoja Lord Marok Teroshiksi esittäytyvä kveekari kertoo tulleensa ryöstetyksi kuninkaan miesten toimesta. Hän on kuulemma jalokivien ja arvometallien sisäänostaja ja menetetty omaisuus on ollut merkittävä. Lordi neuvotaan viranomaisten puheille. Lordi jatkaakin matkaa ja nähdään tämän käyvän keskustelua lainvalvojan apulaisen Leifin kanssa. Tällöin tietä pitkin ratsastaa 12 kuninkaan miestä kylään. Lähempi tarkastelu paljastaa nämä huijareiksi. Todennäköisesti kyseessä on palkkasotilasjoukko. Ryhmä ei vedä huomiota puoleensa, mutta pyrkii antamaan itsestään uhmakkaan kuva. Vaikka ryhmä on yksin kadulla ei heidän yhtä turkispinoaan katsota riskin arvoiseksi. Lordi saa sen sijaan vasamasta päähänsä. Leif päätyy peitsen nokkaan. Moni näkee tilanteen, mutta kukaan ei puutu siihen. Lopuksi seuraa erikoisin osa karmeaa näytöstä. Joukon viimeinen mies puhuu pimeää kieltä ja nostaa kuolleet ylös imeäkseen näiden sielut.

Mennään myyntiliikkeeseen ja kaupataan 20 turkista 10 gp:lla. Oilacin suvun sisäänostaja esittää monien muiden lailla suruvalittelunsa Osmalein poismenon johdosta. Suostuu tutkituttamaan Osmaelin liikkeitä kauppakirjoista. Tulos kuullaan jo illalla kapakassa, jossa moni samalla kehuu ryhmän urheutta 12 kohdatessa. Osmael ei myynyt mitään palattuaan viimeksi matkaltaan ja tämä saapui pohjoisesta Mustaa tietä. (Huom! Myöhemmin selvisi, että tämä oli sumutusta.)

ma 1.9.
Ryhmä lähtee hyvin varhain matkaan kohti Yarlista ja katuu eilistä ryyppäämistä. Portille saavuttaessa vartijat ovat ystävällisiä, ostavat pullon luumuviinaa ja neuvovat nopea tullireitin vasten porttia pitkin. Osmaelin kohtalosta sataa osanottoja. Kuorma arvioidaan melkoisesti alakanttiin ja veroja kannetaan vain 500 gp:n osalta (5% = 25 gp). Lisäksi koju saadaan jo 3. rivistä portilta heti tien vierestä. Huippupaikka poikii taljojen myynnin heti. 500 gp:llä. Ilo jää lyhyeksi kaartin saapuessa paikalle itsensä kapteenin johtamana. Eukko syyttää ryhmää Norekin kylän teurastuksesta. Ryhmä viedään pikakäsittelyyn ja kojulle jää vartioon innokas nuori sotilas. Käsittelyssä tuomari on suopea ryhmää kohtaan ja antaa näiden palkata tutkijoita selvittämään asiaa oikeusavustajansa välityksellä. Tämä saa palkattua kaksi miestä asialle. Tyrmä on karu. Päästään omalla ryhmällä tyhjään kuuden hengen häkkiin.

ti 2.9.
Vartijoiden vaihto. Yksi kolmesta vaikuttaa hämärältä. Saa puhuttua kaksi muuta vartijaa pois ja lukitsee oven. Ottaa pienen käsivarsijousen ja pari pakettia nuolia esiin. Suuntaa ryhmän selliä pelikuvana vastaavan häkin luokse ja surmaa neljä täällä virunutta henkilöä. Kukaan ei hiiskahdakaan sillä uhkaa tappaa jokaisen joka näin tekee. Vartijoiden palattua tilanne purkautuu nopeasti. Kapteeni Duncan saapuu paikalle ja vapauttaa ryhmän odottamaan yläkerrassa tutkijoitaan Norekista. Nämä palaavatkin illansuussa ja omaavatkin seitsemän allekirjoitettua silminnäkijälausuntoa.

Pelaajat vapautetaan ja samalla värvätään kuninkaan kaartin tutkijoiksi kapteenin toimesta. Voudin epäillään korottaneen veroja omatoimisesti ja kavaltaneen tämän osuuden lähes viiden vuoden ajan. Nyt vouti on kateissa ja ryöstely teillä ?kuninkaan miesten? toimesta yleistynyt merkittävästi. Voudilla saattaa olla jopa tuhannen miehen joukko jossakin kenties viikon marssimatkan sisällä. Ryhmä lupaa tutkia asiaa. Palkkioksi luvataan kaartin normaalipalkka sekä etuosto-oikeuden esittäminen kuninkaalle Osmaelin tilan maiden lunastamiseksi.

Tutkimukset aloitetaan kyselemällä suuria hankintaeriä killoista. Palajastuukin, että Husan talo (Gendaelin kääpiösuku, kaivostoiminta) on tehnyt kesää ennen 50 tonnin ja puoli vuotta aiemmin 35 tonnin viljatilaukset. Lisäksi on tilattu muita epäsuoria sotatarpeita. Asian selvittely johtaa Husan lähetystöön, jos lähettiläänä on kiivas ja sotaisa kääpiö Ilmari Golek. Tämä epäilee kaikesta, turhankin kiivaasti, haltijoita. Hän ohjaa ryhmän kuitenkin ystävänsä samoaja Jürgenin puheille.

Jürgen ei ole paikalla samoajien killassa, mutta pienen neuvottelun jälkeen hänet luvataan noutaa paikalle. Odotellessa lauleskellaan Nonalynin ja killan emännän johtamina oodeja metsälle. Jürgen saapuu paikalle ja siirrytään puhumaan yksityistilaan. Hän ei tuntenut Osmaelia henkilökohtaisesti, mutta arvosti silti tätä. Osanottojen ja pienen väännön jälkeen molemmin puoleinen luottamus saavutetaan. Jürgen kertoo tehtävästään Kalmansuolla ja täällä sijaitsevan ?necromancerin käden? legendasta. Suon liepeiltä löytyi myös paikka jolla satoja miehiä olisi saattanut leiriytyä lyhyen aikaa puolisen vuotta sitten. Ryhmä puolestaan paljastaa tälle voudin tapauksen yksityiskohdat.

Jürgen tulkitsee myös Osmaelin sängyn päädyn sisältä löytyneet muistiinpanot. Näissä kerrotaan melko sekavasti harhautuksesta pohjoiseen, todellisesta matkasta etelään Lindiisjärven länsipuolta, vuoriston pohjoissolalla todetaan olevan jättiläisiä aj eteläisellä solalla siivekäs jumala (!). Merkinnät mainitsevat mannerten välisen maasillan ja sen ylityksen. Jürgen ihmettelee tätä, sillä alueella on kuulemma vahva essaencevirtaus. Muistiinpanot jatkuvat kolmelta huipulta läntiseltä niemimaalta joiden viimeisessä välissä sijaitsee usvan kaivo. Alueella on voimallisia vartijoita.

Puhutaan virtauksista, jumalista, navigaattoreista ja siitä onko nähty necromancer saanut haltuunsa lichin käden.

EDIT: Korjauksia nimien sekoittamisessa.
12
Tietoa, ohjeita ja foorumin säännöt / Jäsenmaksu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut rav 04.01.18 - klo:15:53 »
Jäsenmaksu vuodelle 2018 on 25 euroa. Jäsenten alle 7-vuotiaat lapset saavat jäsenyyden ilmaiseksi.

Tilinumero: FI47 5092 1220 1074 33 (Petra Haapa-aro)
Viesti: Erun jäsenmaksu 2018, "oma nimi"
Eräpäivä: 31.01.2018

Muistathan ilmoittaa halllitukselle sähköspotilla "hallitus (at) eru (piste) fi" mikäli yhteystiedoissasi on muutoksia tai olet uusi, palaava, perhe- tai kunniajäsen.

Kuukauden lykkäystä maksuun voi anoa kirjallisesti hallitukselta 15.1. mennessä osoitteesta: "hallitus (at) eru (piste) fi"

Jäsenrekisteri, ja sähköiset mediat siivotaan maksamattomista jäsenistä helmikuun aikana.

ADMIN: Ylläpidon korjauksia.
13
Tietoa, ohjeita ja foorumin säännöt / Erun kalenteri
« Uusin viesti kirjoittanut samuk 16.04.15 - klo:15:58 »
Erun foorumin kalenterista pyydettiin tarkempaa ohjeistusta, joten tässä moinen.

Kalenteri toimii ennen kaikkea työkaluna pelipäiviä suunniteltaessa. Jokainen jäsen voi kirjata tänne järjestämiään seuran tapahtumia ja useampaa jäsentä koskevia muitakin menoja. Näin tapahtumien organisoijat saavat tietoa suunnitellessaan milloin oma tapahtuma kannattaa järjestää. Tällä vältetään myös pelien päällekkäisyyksiä, sillä toisinaan sama pelaaja voi olla mukana useammassa pelissä yhtä aikaa.

Uusi tapahtuma ilmoitetaan kalenterin oikeasta alalaidasta löytyvällä napilla ?lähetä tapahtuma?.Tapahtuman otsikossa voidaan käyttää esimerkiksi seuraavia tageja:
RPG = roolipeli (RPG: Varjo Innsmouthin yllä)
LARP = livepeli (LARP: Hopeajärvi)
LP = lautapeli (LP: Arhman Horror)
FIGU = figuuripeli (FIGU: WH40k)
COOP = co-oprative tietokonetapahtuma (COOP: Arma 3)

Valitse tapahtuman päivämäärä. Valittua päivää voi muuttaa myöhemmin. Sitten merkitse tapahtuman kesto vuorokausissa. Merkitse vain todelliset tapahtuman lopulliset päivät.Tapahtuman voi lisäksi linkittää foorumin uuteen aiheeseen. Jätä tällöin rasti ruutuun ?linkitä tapahtumaan? ja valitse oikea alue viestillesi kuten ?Roolipelit?. Alla oleva kuva esittää tämän jälkeistä tilannetta.Jokainen saa käyttää kalenteria (ainakin tällä hetkellä) miten parhaaksi katsoo. Pyrkikää pitämään tapahtuman nimi sopivan lyhyenä. Kaikki tapahtumat eivät koske kaikkia jäseniä ja näistäkin tapahtumista saa laittaa merkinnän kalenteriin (tämä on jopa suotavaa juuri päällekkäisyyksien välttämiseksi). Tällöin moni käyttää tapahtumasta lyhennettä jonka merkitys ei välttämättä aukea muille niin laajasti.

Avoimista pelitapahtumista laitetaan yleensä selkeämpi merkitä kuten: Kuukauden kolmas keskiviikko, lautapeli-ilta tai viski-ilta. Itse tapahtuman tiedot kirjoitetaan erikseen omaan aiheeseensa.

Foorumin kalenterin lisäksi käytämme monia kalenterisoftia pelien sopimiseen kuten maksutonta Moreganizea. Foorumin ?uusi äänestys? -optiota voi myös käyttää, mutta tämä vaatii tapauskohtaisesti hieman tarkemman ohjeistuksen antamisen kyselyn käyttäjille.

Eiköhän näillä jokainen pääse kalenterin käytössä alkuun. Mikäli joku asia askarruttaa älkää epäröikö kysyä tätä allekirjoittaneelta.

Menkää ja täyttäkää kalenteri uusilla upeilla tapahtumilla! :laugh:
14
Tietoa, ohjeita ja foorumin säännöt / Vs: Erun VoIP-palvelimien säännöt
« Uusin viesti kirjoittanut samuk 19.12.14 - klo:09:09 »
Seuran pääasiallinen voip on nykyään 30 käyttäjän TS3. (info)

Varalla ovat 30 käyttäjän Mumble (info) sekä 15 käyttäjän Ventrillo (info).
15
Tietoa, ohjeita ja foorumin säännöt / Erun VoIP-palvelimien säännöt
« Uusin viesti kirjoittanut samuk 18.12.14 - klo:03:44 »
1. Noudatamme Suomen lakeja ja käyttäjät ovat näiden alaisia.
2. Noudata aina ylläpidon ja moderaattorien ohjeita.
3. Virallisia palvelun kieliä ovat suomi, ruotsi ja englanti.
4. Muita kieliä voidaan käyttää kaikkien kanavan käyttäjien suostumuksella.
5. Ole kohtelias, ystävällinen ja anteeksiantava muille käyttäjille.
6. Käytä aliaksena omaa nimeäsi tai pelin nimimerkkiäsi.
7. Muilla nimillä kirjautuneita käyttäjiä pidetään vieraina.
8. Jäsenillä on aina etuoikeus kanapaikkoihin vieraisiin nähden.
9. Vierailla tulee olla hänet tunteva jäsen paikalla palvelussa.
10. Sääntöjen rikkojat voidaan poistaa palvelusta tai asettaa porttikieltoon ilman erillistä varoitusta.
11. Serveri voi sulkeutua tai olla offline-tilassa ilman erillistä ilmoitusta.
16
Tietoa, ohjeita ja foorumin säännöt / Rekisteröintipakko
« Uusin viesti kirjoittanut samuk 20.07.14 - klo:22:47 »
Muutamme foorumin avoimen alueen jäsenkokouksessa ja hallituksessa käytyjen keskustelujen pohjalta rekisteröitymisen vaativaksi. Vastaavasti muutamme rekisteröinnin avoimemmaksi, mutta ylläpidon hyväksynnän vaativaksi.
17
Tietoa, ohjeita ja foorumin säännöt / Eru sosiaalisessa mediassa
« Uusin viesti kirjoittanut samuk 04.01.13 - klo:08:03 »
Eru Telegram-kanava:

https://t.me/joinchat/CuAeZg2llfiaIOJF_nSKpg

Erun Facebookryhmän löydät täältä:

https://www.facebook.com/groups/233432224829/

18
Tietoa, ohjeita ja foorumin säännöt / Foorumille rekisteröityminen
« Uusin viesti kirjoittanut samuk 19.08.11 - klo:14:03 »
Rekisteröityäksesi sinun on hyväksyttävä seuraavat käyttöehdot.

Olet luonnollinen henkilö ja tarkoituksesi on liittyä foorumille käyttääksesi sitä asialliseesti ja hyvän maun mukaisesti itsesi ja lähipiirisi tarpeisiin. Et postita materiaalia joka on valheellista, hyväksi käyttävää, vihaa lietsovaa, häiriköivää, loukkaavaa, uhkaavaa, toisen yksityisyyttä rikkovaa, K-18 materiaalia tai materiaalia, jonka on Suomen lain vastaista. Et postita kopiosuojattua (copyright) materiaalia, jonka oikeuksia et itse omista tai omaa kirjallista lupaa materiaalin käyttämiseen. Spam, flood, ketjukirjeet ja pyramidihuijaukset ovat foorumilla kiellettyjä.

Ylläpito ei esimoderoi posteja, joten se ei vastaa viestien sisällöstä. Asiattomat ja sääntöjen vastaiset viestit poistetaan ensi tilassa. Mikäli edellä mainitun kaltainen viesti havaitaan tulee siitä ilmoittaa ylläpidolle ensi tilassa. Foorumin ylläpito varaa täyden oikeuden poistaa käyttäjien viestejä ilman erillistä ilmoitusta ja luovuttaa kaikki käyttäjätiedot viranomaisille heidän sitä vaatiessa.

Valitsemasi käyttäjänimen tulee olla asiallinen. Älä koskaan anna salasanaasi kenellekään. Ylläpito ei sitä kysy koskaan. Et koskaan saa käyttää toisen käyttäjän tiliä, jollet ole ylläpitäjä. Suosittelemme vahvaa ja riittävän mutkikasta salasanaa omaksi turvaksesi.

Rekisteröinnin jälkeen kirjautuessasi foorumille sinulla on mahdollisuus syöttää profiilistasi tarkempia tietoja. Näiden tulee olla totuudenmukaisia ja asiallisia.

Jokaisen postituksen IP-osoite tallennetaan. Ohjelmisto asentaa keksin (cookie) selaimesi välimuistiin. Tähän taltioidaan vain tilisi tiedot sekä se oletko kirjautuneena foorumille sisään. Ohjelmisto ei kerää tai lähetä muuta tietoa tietokoneestasi.
19
Tietoa, ohjeita ja foorumin säännöt / Foorumin ylläpito ja päävalvojat
« Uusin viesti kirjoittanut samuk 02.03.11 - klo:11:58 »
Foorumin ylläpitäjinä toimivat:
- samuk, Samu Kahila
- Tulhu, Joonas Selin

Sähköposti: webmaster (at) eru (piste) fi

Päävalvojana toimii:
- Chev

Päävalvojaan saa yhteyden yksityisviestillä.
20
Tietoa, ohjeita ja foorumin säännöt / Erun säännöt
« Uusin viesti kirjoittanut samuk 06.12.07 - klo:04:05 »
Hyväksytty jäsenkokouksessa 23.5.2015, Tampereella

ERUN SÄÄNNÖT

1. SEURAN NIMI JA KOTIPAIKKA
Seuran nimi on Eru ja sen kotipaikka on Tampere.

2. SEURAN KIELI
Seuran kieli on suomi ja pöytäkirjat ja muut viralliset paperit laaditaan suomeksi.

3. SEURAN TARKOITUS JA TOIMINTA
Seuran tarkoituksena on edistää liverooli-, rooli-, lauta- ja figuuripelien sekä näitä vastaavien tai
sivuavien alojen harrastusta. Seura pyrkii tarjoamaan tietoa ja opastusta asiasta kiinnostuneille.
Tarkoituksensa toteuttamiseksi järjestetään edellä mainittuja pelejä, muita tilaisuuksia ja
konferensseja. Seura tiedottaa alan keskeisistä tapahtumista sähköisesti sekä pyrkii muodostamalla
tarvittaessa erilaisia työryhmiä. Seura voi toimintansa tukemiseksi kantaa jäseniltään jäsen- ja muita
maksuja sekä ottaa vastaan lahjoituksia. Seura käyttää yhteiset varat jäsenkokouksessa tai
hallituksen kokouksessa sovitulla tavalla.

4. SEURAN JÄSENISTÖ
Jäsenet maksavat kokouksessa sovitun suuruisen jäsenmaksun. Jäsenillä on äänioikeus seuran
kokouksissa, oikeus käyttää seuran välinevarastoja ja oikeus kuulua seuran sähköiselle
tiedotuskanaville. Jäseniltä perittävistä jäsen- ja muista maksuista päättää jäsenkokous. Milloin
jäsenmaksua ei ole erikseen käsitelty jäsenkokouksessa tai ylimääräisessä kokouksessa sen suuruus
säilyy edellisvuoden tasolla. Jäsen, joka on laiminlyönyt jäsenmaksunsa maksamisen voidaan
erottaa seurasta välittömästi jäsenmaksun eräpäivän umpeuduttua. Jäsen, joka on ollut
osallistumatta seuran toimintaan vuoden ajan voidaan erottaa seurasta hallituksen päätöksellä.
Kaikki jäsenet saavat erota suullisella tai kirjallisella pyynnöllä seurasta. Jäsen voidaan erottaa
seurasta vähintään kahden jäsenen aloitteesta hallituksen ääntenenemmistöllä. Uusi jäsen jonka
jäsenhakemus on lähetetty syyskuussa tai sen jälkeen ja joka ei aiemmin ole ollut seuran jäsen saa
vapautuksen jäsenmaksusta kyseisen vuoden loppuun saakka. Seuralla voi olla lisäksi
kannatus-, kunnia-, perhe- ja foorumijäseniä. Kannatus-, perhe- ja foorumijäsenellä ei peritä
jäsenmaksua eikä heillä ole jäsenen oikeuksia. Kannatus- ja perhejäsenellä on mahdollisuus saada
kirjallisella tai suullisella hakemuksella pääsyoikeudet rajatuin oikeuksin seuran sähköisille
tiedotuskanaville. Perhejäsenen on kuuluttava samaan ruokakuntaan seuran varsinaisen jäsenen
kanssa. Kunniajäsenellä on muuten jäsentä vastaavat oikeudet, mutta äänioikeus seuran kokouksissa
vain mikäli hän maksaa vapaaehtoisen jäsenmaksun. Foorumijäsenellä on mahdollisuus kuulua
rajatuin oikeuksin seuran foorumille.

5. SEURAN HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT
Seuralla toimii hallitus, joka on jäsenkokouksen valitsema päätös- ja toimeenpanovaltainen elin.
Hallitusjäsenillä on oikeus käyttää seuran varallisuutta sekä nimeä ja myöntää tämä oikeus muille
jäsenille. Hallituksen ilman jäsenkokouksen päätöstä tekemän päätöksen voi kumota ainoastaan
jäsenkokous 2/3 ääntenenemmistöllä. Hallitusjäsenet vastaavat toimistaan ainoastaan seuraan
sitomallaan omaisuudellaan, milloin ei toisin määrätä. Hallituksen muodostavat puheenjohtaja,
sihteeri ja rahastonhoitaja. Lisäksi voidaan valita tarvittaessa lisäjäseniä sekä varajäseniä.
Puheenjohtajalla on kokouksissa äänioikeus. Seuralla voi olla hallituksen lisäksi toimihenkilöitä,
joiden vastuulla on seuran tietyt tehtävät. Toimihenkilöllä on puheoikeus hallituksen kokouksissa,
mutta ei äänioikeutta. Hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt sitoutuvat virkaansa allekirjoittamalla
hallituksen muodostamisen yhteydessä virkaehdon tai vannomalla suullisen valan.

6. SEURAN KOKOUKSET
Seuralla on vuosittain sääntömääräinen kokous, joka kutsutaan koolle vuoden ensimmäisellä
puoliskolla. Kokouksessa käydään läpi edellisen vuoden asiat ja sovitaan tulevan vuoden toimista.
Seuran jäsenillä on oikeus saada haluamansa asiat käsiteltäväksi ilmoittamalla tästä kirjallisesti tai
sähköpostilla hallitukselle viimeistään kolme päivää ennen kokousta. Seuran kokouksissa jokaisella
jäsenellä on äänioikeus. Kaikilla jäsenillä on oikeus kutsua koolle ylimääräinen jäsenkokous.
Tällöin henkilö on velvollinen järjestämään tilaisuuden ja ilmoittamaan kokouspäivämäärän sekä
soveliaan paikan hallitukselle sekä foorumille kirjallisesti vähintään kolme vuorokautta ennen
kokousta. Kokous on päätösvaltainen mikäli siihen osallistuu vähintään yksi hallituksen edustaja ja
kaksi jäsentä. Kokouspaikan tulee olla sellainen, että suurimmalla osalla jäseniä on mahdollisuus
päästä paikalle kohtuullisin edellytyksin.

7. SEURAN PURKAUTUMINEN
Seuran purkautumisesta päättää seuran kokous kahdessa peräkkäisessä kokouksessa 3/4
ääntenenemmistöllä. Kokousten välillä on oltava vähintään yksi kuukausi. Seuran purkautuessa sen
varat on käytettävä seuran tarkoituksen edistämiseen purkamisesta päättävän kokouksen päätöksen
mukaisesti.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10