Avoin foorumi > Tietoa, ohjeita ja foorumin säännöt

Foorumille rekisteröityminen

(1/1)

samuk:
Rekisteröityäksesi sinun on hyväksyttävä seuraavat käyttöehdot.

Olet luonnollinen henkilö ja tarkoituksesi on liittyä foorumille käyttääksesi sitä asialliseesti ja hyvän maun mukaisesti itsesi ja lähipiirisi tarpeisiin. Et postita materiaalia joka on valheellista, hyväksi käyttävää, vihaa lietsovaa, häiriköivää, loukkaavaa, uhkaavaa, toisen yksityisyyttä rikkovaa, K-18 materiaalia tai materiaalia, jonka on Suomen lain vastaista. Et postita kopiosuojattua (copyright) materiaalia, jonka oikeuksia et itse omista tai omaa kirjallista lupaa materiaalin käyttämiseen. Spam, flood, ketjukirjeet ja pyramidihuijaukset ovat foorumilla kiellettyjä.

Ylläpito ei esimoderoi posteja, joten se ei vastaa viestien sisällöstä. Asiattomat ja sääntöjen vastaiset viestit poistetaan ensi tilassa. Mikäli edellä mainitun kaltainen viesti havaitaan tulee siitä ilmoittaa ylläpidolle ensi tilassa. Foorumin ylläpito varaa täyden oikeuden poistaa käyttäjien viestejä ilman erillistä ilmoitusta ja luovuttaa kaikki käyttäjätiedot viranomaisille heidän sitä vaatiessa.

Valitsemasi käyttäjänimen tulee olla asiallinen. Älä koskaan anna salasanaasi kenellekään. Ylläpito ei sitä kysy koskaan. Et koskaan saa käyttää toisen käyttäjän tiliä, jollet ole ylläpitäjä. Suosittelemme vahvaa ja riittävän mutkikasta salasanaa omaksi turvaksesi.

Rekisteröinnin jälkeen kirjautuessasi foorumille sinulla on mahdollisuus syöttää profiilistasi tarkempia tietoja. Näiden tulee olla totuudenmukaisia ja asiallisia.

Jokaisen postituksen IP-osoite tallennetaan. Ohjelmisto asentaa keksin (cookie) selaimesi välimuistiin. Tähän taltioidaan vain tilisi tiedot sekä se oletko kirjautuneena foorumille sisään. Ohjelmisto ei kerää tai lähetä muuta tietoa tietokoneestasi.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta