Kirjoittaja Aihe: Päiväkirja  (Luettu 2220 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

samuk

 • Ylläpitäjä
 • Rekisteröitynyt
 • *
 • Viestejä: 6580
 • Karma: 267
  • Eru
Päiväkirja
« : 24.06.18 - klo:19:18 »
Placeholder.
"Real stupidity beats artificial intelligence every time."
- Terry Pratchett

Fungah

 • Kunniajäsen
 • Rekisteröitynyt
 • *
 • Viestejä: 36
 • Karma: 34
Re: Päiväkirja
« Vastaus #1 : 15.07.18 - klo:22:40 »
Syksy 8.8. aamupäivä

Pastori Dietrich luovuttaa kuljetettavaksi Sigmarin pyhän ikonin ja ryhmä lupautuu saattamaan muutaman sadan sodan jalkoihin jääneen pakolaisen joukkoa, ollen ainoat aseistauneet ja joilla on mitään haarniskaa päällään. Matkan kohteena on Middenheimin linnoituskaupunki, johon alueen pakolaisia on koottu.
Petomiesten hyökkäykset sekä vanhat vammat harventavat muutoinkin rähjäistä kulkuetta.

Middenheimin eteläporttia lähestyessä merkittävän taistelun jäljet ovat vielä selvästi näkyvissä. Muurit ja talot ovat romahtaneet ja palaneet. Ilmassa leijuu kuoleman haju. Portilla kulkuetta on vastassa Shalian papitar ja Joselin valikoituu puhenaiseksi. Ohjeeksi saadaan majoittua läheiseen Teetaloon. Tällä välin pakolaiskulkueessa on ryhmälle kiitokseksi kerätty merkittävä kolehti, joka yksissä tuumin päätetään lahjoittaa pakolaisten aseman parantamiseksi Shalian temppelin avustuksella. Papitar kiittää avokätisyydestä muutamilla varsin arvokkaan oloisilla lahjuksilla.

Teetalossa porukka ottaa huoneet ja ruokkii itsensä. Majatalon isäntä varoittaa alueen vaaroista ja ryhmä siirtyy kohti Sigmarin temppeliä kaupungin itäpuolella kulkien vain pääkatuja pitkin. Matkalla nähdään kuinka suurta tuhoa kaupunki on itseasiassa kohdannut. Viemäreitä myös tukitaan tukevasti, ehkä tulevan uuden hyökkäyksen varalta. Sigmarin pyhättö saa kaikki nöyrtymään kyyneleet silmissään, niin upea ilmestys tuo temppeli on.

Isä Morten ottaa vastaan ikonin tutkien teosta tarkasti. Tulkinnan mukaan kyse olisi erittäin vanhasta kääpiötyöstä. Palkaksi tuo aarteen perille toimittamisesta tarjotaan kultaa sekä Sigmarin kaulariipukset. Jotta aika ei kävisi pitkäksi päätetään etsiä jotain tekemistä. Garrisonin ilmoitustaulu voisi olla sopiva lähtökohta. Törmätään kuitenkin vanhan maailman byrokratiaan ja tuntuu että kukaan ei ole vastuussa mistään. Sinne tänne poukkoillessaan ryhmä tapaa kadulla erään herrasmiehen joka tarjoaa diiliä, josta ei kuulemma kannattaisi kieltäytyä. Siitä tietysti kieltäydytään. Kohtaamisen jälkeen Joselin huomaa tulleensa merkatuksi violettia valoa hehkuvalla taikamerkillä.

Viimein kaupungin tilapäisestä turvallisuudesta vastaava taho löytyy, Ulrich Schultzmann. Tämän miehet kuitenkin pidättävät joukon etsintäkuulutettuina vakavasta rikoksesta. Sigmarin temppelistä poistumisen jälkeen Isä Morten on löytynyt kuolleena. Ryhmä onnistuu puhumaan vartiopäällikölle järkeä ja tilanne raukeaisi, jos oikeat syylliset selvitetään. Ulrich luovuttaa kaikille lupalaput, joilla voi liikkua hieman vapaammin alueella. Joselinin tahrinut taikamerkki poistetaan ja joukko on vapaa suorittamaan tutkimuksia.

Rikospaikka on Isä Mortenin kirjahyllyjä pursuava työhuone. Uhri on vaipunut työpäytänsä päälle. Kaulassaan on pieni nuoli, joka on valmistettu warpstonesta. Kadulle avoimen ikkunan karmeissa on jonkin eläimen kynnen jälkiä. Kallisarvoinen ikoni ei ole enää huoneessa, mutta pöydällä on analyysi, jota Isä oli kuolemansa hetkellä ikonista tekemässä. Siitä käy ilmi, että ikonin kehykset ovat kuvaa nuoremmat ja tarpeettoman leveät, joten kuvasta on niillä peitetty jotain.

Nämä tiedot viedään Ulrichille, joka kehoittaa kaikki kellariin. Kirjastonhoitaja tuo paikalle paketteja, joissa on samanlaisia warpstonekärkisiä nuolia. Kaikki ovat tuoreilta murhapaikoilta. Murhatuiksi ovat tulleet Isä Morten - Sigmarin kuraattori, Collegium Theologicaniumin vartiomies, tunnistamaton henkilö kääpiöinsinöörikillan edessä. Rottamiehet ovat vyöryneet viemäriverkostosta ja niiden osallisuudesta murhiin on vahvoja viitteitä.

Insinöörikiltaa ei pääse tutkimaan, koska natsat ei riitä, ja Thrunbor jää kärkkymään, josko jotakuta voisi kuulustella. Matkalla Teologiseen Otwin huomaa käden, jolla irroitti Isä Mortenin surmanneen nuolen, hehkuvan oudiosti. Viereiseen raunioon ilmaantuu haamu, joka viittilöi luokseen. Otwin seuraa kuvajaista ja putoaa vanhaan kellariin. Paikassa on tuore hauta. Haudasta kaivetaan esiin kaulan vammaan menehtynyt kolmekymppinen nainen. Naapurit arvelevat naisen olleen talossa yksin asunut rouva Hildrud, jonka mies ja lapsi ovat kuolleet jo aiemmin. Leski on omistanut suuren sahan kaupungin liepeiltä. Vainaja kuljetetaan Morrin temppelin edustalle jatkokäsittelyyn. Tuntemattoman miehen ruumis on jo toimitettu tänne ja haudattu erikoismenoin, ei poltettu. Haudalla on vain kirjaimet O.F.

Teologiakoululla tutkimukset eivät etene, sillä mitään ei ilmeisesti ole anastettu. Thrunbor  liittyy muuhun seurueeseen ja jatkoa mietitään. Siirrytään takaisin garrisoneihin, jossa selviää tuon tuntemattoman uhrin henkilöllisyys. Hän on nimeltään Gerhard Groen ja hän on kuulunut salaiseen Ordo Fidelius -järjestöön Sigmarin temppelissä. He ovat omistautuneita noidan metsästäjiä. Uhri on ollut peitetehtävissä soluttautumassa.

Syksy 8.-9.8. keskiyö

Yöllä miehet kutsutaan aseisiin ja selviää, että Rottamiehet ovat tehneet hyökkäyksen. Torjuntavoiton varmistamiseksi, vapaaehtoinen joukko määrätään varmistamaan se viemärialue, josta hyökkäys on tehty. Käytävillä on myrkyllisiä sammalia, myrkyllisiä kiehuviä eritteitä sekä pitkä lista ripoteltuja tavaroita [x,x,x,x,x,x,x,x,x,x,x,x,x,x,x]. Vartiossa oleva rottamies yllätetään ja saadaan hengiltä ääneti. Seuraavassa osittain sortuneessa luolassa kohdataan lisää ylisuuria jyrsijöitä. Huolimatta raskaasta aseistuksesta, jota rotilla on, ne saadaan nujerrettua. Ainoastaan yksi onnistuu pakenemaan maagiseen myrkkypilveen. Äkkiä havaitaan, että eliminoidut rottamihet ovat paiseruton saastuttamia ja ainakin Otwin on tartunnan jo onnistunut saamaan, vakavan vamman lisäksi. Peremmällä tunnelissa tavataan muutama mutantti, jotka saadaan houkuteltua kalterien välistä paistavan auringon valoon, joka ne tuhoaa. Paikalta löytyy myös Pyhän ikonin kehykset, jotka aiotaan palauttaa Sigmarin temppeliin.
« Viimeksi muokattu: 06.02.19 - klo:18:25 kirjoittanut Fungah »

Chev

 • Päävalvoja
 • Rekisteröitynyt
 • *
 • Viestejä: 161
 • Karma: 75
Vs: Päiväkirja
« Vastaus #2 : 07.11.18 - klo:21:47 »
9.8. aamu

Per Tosh teetalo - ryhmä aamuteellä osa suunnittelee ostoksia.

Ostoksia tehdään pitkään ja hartaasti ympäri markkinoita. Casamier häglasi kaikille hyvät diilit.
Tämän jälkeen palaamme juomaan iltapäiväteetä ja mietimme seuraavan yön majoituspaikkaa.

Pohdinta keskeytyy kun sisään astelee herroja tiedustelemaan de Rivellin ryhmää.
Pappi Ranulf lähetti miehet noutamaan meitä - ryhmämme seuraa witch huntereita hölkäten.

Saavumme Sigmarin temppelille. Alue vaikuttaa hiljaiselta, meidät ohjataan sisään ja siellä vasempaan sakastiin jossa meitä odottaa herrasmiehet nimeltään isä Ranulf ja isä Odo.
Ranulf nousee ja katsoo ystävällisesti silmiin, kiittää _kehysten_ palauttamisesta. Isä Odo on saanut huolestuttavan näyn: se oli kauheaa... kummun päällä oli valtava kivi. kumpu oli täynnä pääkalloja.. verta valui, maa tärisi, kumpu halkesi, esiin tuli mies mustassa haarniskassa.

Isä Ranulf rauhoittelee Odoa.

Vaskinen pääkallo on muinainen kaaoksen artifakti - tuokaa se tänne meille, yritämme sitten tuhota sen. Iso Odo lähtee teille mukaan "silmiksi". Suunta on syvälle Darkwaldin uumeniin. Apujoukkoja ei ole antaa, Sigmarin siunauksen ryhmä saa.

Isä Ranulf lupaa  hevoset ja "jotain apuja". Päätämme lähteä välittömästi - Isä Ranulf lähtee takahuoneesta noidan metsästäjien peruspakkauksen.
   - valkosipuli, hop. vaarna, vasara, 2x hop heittoveitsi, pyhäää vettä, 6 heal pot(4hp),purity shield

Odo pyytää Jocelyniä henkilökohtaiseksi oppaakseen, koska magian tuulet.

Ratsastamme ulos portista Jocelynin ja Odon johdolla ja matkapäivänä x Thrunborn tippuu satulasta kun hevonen säikähtää. Hevonen karkaa ja Otwin yrittää hakea hevosen takaisin, mutta ei onnistu. Isä Odo päättää toimia ja castaa rohkeuden majakan jolloin hevoset rauhoittuvat.4. Päivä lähdön jäkeen - iltahämärä, aurinko laskenut. Isä Odo aistii että olemme lähellä.

Löydämme kiven ja pääkallokummun jossa on minotauri chanttailee. Hiivimme lähemmä ja ensimmäisen de Rivell chargaa minotaurin selkään jonka isokokoinen Minoan härkä hienosti parryaa. Minotaurin vastaisku on ankara - de Rivell on jo kuolemassa kun Fortuuna puuttuu peliin ja vain toinen minotaurin lyönti menee perille. Minotauri puhaltaa metalliseen torveensa taistelun tuoksinnassa. Lyöntejä vaihdetaan puolin ja toisin - vastustaja on niin pelottava että ranged tyypi jättävät taistelun mageille ja Otwininlle - Tristan ei uskalla herätä vaan nukkuu kolme tuntia.

Kun minotauri yrittää karkuun, Otwin tappaa hirviön.
Tutkimme aluetta tovin, Casamir otta talteen minotaurin sarvet ja Jocelyn löytää luiden alta oven.

Paikalle ilmaantuu petomies joka on selvästi suuremman joukon tiedustelija. Petomies puhaltaa torveen, ryhmämme yrittää saada ovea auki ja lopulta se aukeaakin ja siirrymme katakombeihin.

GM EDIT: Minotaurin torveen puhallus lisätty päiväkirjaan.
« Viimeksi muokattu: 08.11.18 - klo:12:46 kirjoittanut samuk »
"Wovon man nicht sprechen kann, darüber muß man schweigen."
Ludwig Wittgenstein

ukko

 • Perhe
 • Rekisteröitynyt
 • *
 • Viestejä: 6
 • Karma: 9
Vs: Päiväkirja
« Vastaus #3 : 22.01.19 - klo:15:44 »
13.8 ilta

Aloitimme dungeonin ovella pelin. Tutkimme ympäristöä ja löysimme salaoven ja keihäs ansan. Ovessa oli kaaos kääpiöiden symboli. Saimme salaoven aukeamaan, kun Tristan laittoi siihen paljaan kätensä.
 Jatkoimme takana olevia tunneleita eteenpäin ja löysimme altaan, joka oli täynnä verta. Vastaamme tuli myös kärsivän näköisiä liikkuvia verestä koostuvia humanoideja. Taistelimme ja onnistuimme voittamaan ne. Veriallas alkoi taistelun aikana heittämään verta ympärilleen, joka oli polttavaa.
 Jatkoimme tunneleita eteenpäin, kun vastaamme tuli Khornen patsaan sisältävä huone. Patsas kirosi ryhmämme, jos emme vuotaneet verta olimme sokeita. Monet ryhmästä yrittivät vuodattaa itseään, Tristan onnistui tässä tietysti parhaiten. Patsas myös herätti henkiin luuranko, joita vastaan taistelimme. Taistelun jälkeen tutkimme ympäristöämme ja otimme arvokkaat tavarat mukaamme.
 Seuraavassa huoneessa oli Khornen taistelijan Karson Gorespiten sarkofagi. Tristan otti ruumiilta, sen kaulassa roikkuvan kalloriipuksen suojatuin käsin ja laittoi sen reppuunsa, johon hän lukitsi sen. Tristan huomasi, että riipus oli hyvin painava kokoonsa verrattuna ja sen sisällä näytti olevan nestettä.


Otwin sai pelin aikana jonkun oudon merkin(En kirjoittanut tarkemmin pelin aikana).

marko

 • Kunniajäsen
 • Rekisteröitynyt
 • *
 • Viestejä: 20
 • Karma: 23
Vs: Päiväkirja
« Vastaus #4 : 06.02.19 - klo:16:59 »
Dungeonin jälkeen pohdimme kuka kurkkaa ovesta. Tristan uskaltautuu.
Ulkona ei ole ketään. Näyttää turvalliselta. Odo toteaa että otetaan hatkat.

Matka on pelottavansorttinen.
Leiriydymme. Otwin aloittaa vartion, sitten Casamir joka nukahtaa,
Jocelyn ei myöskään herää, Thrunbor herää siihen kun Tristanin puisesta repusta kuuluu muminaa... yleistä hässäköintiä ja ... porukka kiskoo aseita esiin.

Jocelyn joutuu muminan vaikutuksesta tajuntamatkalle:
Valveunessa tunnistamaton figuuri huutaa auta minua mutta ääni kuuluu kaukaa...
Yritän saada hahmon kiinni mutta en saa tulemme mustaan linnoitukseen cryptaan jossa on sargofagi. Hahmo menee sinne, yritän auttaa sen sieltä pois.
Jocelynin täytyy napata kallo.

Ryhmä sytyttää soihdut ja lähtee eteenpäin navigoiden sinnetänne. Matkaamme päivän ja leiriydymme vasta illalla. Casamirin vahtivuoron jälkeen Jocelyn pöllii kallon. Tristan herää ja herättää porukan. Onneksi Odo aistii missä kallo menee ja porukka lähtee perään.

Ryhmä näkee Jocelynin juoksemassa petomiehiä kohti. Petomiehet näyttävät odottavan Jocelynia. Porukka yrittää saada J:n kiinni mutta pimeys lisääntyy ja J katoaa näkyvistä. Odo alkaa loitsuamaan jotain pyhää. Petomiehet ovat yllättäen hiipineet sivustoille. Jocelyn juoksee kuin hidastettuna pakoon. Casamir jatkaa perässä. Petomiehet hyökkäävät muun ryhmän kimppuun mutta niistä ei ole vastusta!


Casamir saa Jocelynin kiinni ja yrittää lassottaa mutta epäonnistuu. J ottaa triplavauhdit pakoon. Casamir sihtaa jousella ja osuu mutta J jatkaa! Jocelyn castaa sleeppiä Casamiriin joka nukahtaa.

Loppu porukasta pikajuoksee kohti Casamiria. J menee casamirin luokse ja asettaa kallon Casamirin kaulalle ja juoksee kohti loppuryhmää ja castaa Otwiniin sleepin mutta hän vastustaa.

Casamir herää. Jocelyn castaa Tristaniin sleepin mutta ei tehoa. Odo alkaa castaamaan.
Thrunbor lataa varsijousen. Kallo castaa ja petomiehet heräävät henkiin epäkuolleina. Tristan jatkaa kohti Casamiria. Epäkuolleet petomiehet hyökkää Thrunborgin kimppuun. Jocelyn castaa taas Tristania mutta ei tehoa sitten Jocelyn on taas normaali. Odo castaa casamiriin willpower bonarin ja hän herää.

Ryhmä kuolettaa epäkuolleet petomiehet ja kalloa harmittaa.

Navigoimme 2 päivää. Tulemme polulle jota matkaamme eteenpäin.

Saavumme majatalolle: Roadside Meadhouse & Inn. Meidät vastaanottaa puolituinen Merdel. Otamme murkinat, juomat ja huoneet. Rentoudumme hiukan. Tristan menee haastelemaan suutarille ja pajukorin tekijälle ja kyselemään paikkoja. Eivät tiedä mistään mitään. William tulee neuvomaan reitin mutta mukaan tulee veljenpoika. Sovimme matkaavamme yhdessä.

Naapuripöydässä puhutaan: Nulnista on tullut lähetys. Raaka-aineet + maksusta puhutaan. Otwin menee haastelemaan Merdellille uudesta kilvestä. Jocelyn tilaa kylvyn. Tristan haastelee maailman menosta. Repusta kuuluu hihitystä. Tristan vie reppunsa huoneen arkkuun. Odolle maistuu sima... Thurnborg yrittää rauhoitella mutta Odo on janoinen.

Tristan ottaa ensimmäisen vahtivuoron. Yössä kuuluu hevosten pillastumisen ääniä. Majataloon hyökätään! Petomiehiä ja kaaoksen ötöjä ja mutantteja majatalon ulkopuolella. Kallon alkaa nauramaan maanisesti. Ulkoa kuuluu ulvontaa.
Ovi murskataan. Nuolet sytyttävät majatalon tuleen. Paljon vihulaisia! Taistelu etenee kohtuullisen hyvin kunnes Odo huutaa että jotain suurta on tulossa.!
Chaos Larvae castaa helvetintulen joka leviää hetkessä koko majataloon tuhoisasti.


Pakenemme paskahuusin kautta. William ja orpo tulivat mukaan.
Edessämme on kaaos tyyppejä mutta samalla 3 ratsastajaa Matias, Jakob ja Ulrich tulee apuun. Ne on kovasti sankarillisen näköisiä Ordo Fidelis hahmoja.

Tyypit pyytävät seuraamaan. He ottavat Odon ratsaille ja seuraamme heitä.
Pääsemme pakoon. Ordon pojat oli etsimässä meitä. He vaativat muutaman vastauksen ennen yhteistä matkaa kuten kenelle teemme töitä. Kallo on taas ilmaantunut puuarkun päälle.

Me yritämme vastailla Ordon kysymyksiin parhaamme mukaan. Saamme heiltä saattueen Middenhaimiin mutta heitä ei saa mainita kenellekään.


 


Chev

 • Päävalvoja
 • Rekisteröitynyt
 • *
 • Viestejä: 161
 • Karma: 75
Vs: Päiväkirja
« Vastaus #5 : 06.02.19 - klo:21:44 »
17.8. aamu
Matias, Jakob ja Ulrich ovat saattaneet meitä Middenheimin suuntaan turvallisen matkan verran.
Tristan yrittää kysellä Ordo Fideliuksesta saamatta asiaan yhtään mitään selkoa. Paras neuvo heiltä oli noudatta Odon neuvoja ja viedä artefakti mieluiten tuhottavaksi Middenheimiin.
Groenin kuolemasta, syistä ja taustoista udeltiin ilman selkeitä vastauksia.
Lopulta löydämme yhteisen puheenaiheen Skaven assassiinista ja Ordon pojatkin tästä kiinnostuvat. Aikovat tutkia asiaa Middenheimissa.
Päädymme vankkuri asemalla josta ostamme / saamme kyydin

20.8. päivä, saavumme Middenheimiin
NPC:t jää pakolaiskeskukselle. Me suuntaamme Ulrichin temppelille, juuri ennen temppeliä OF:n kaverit toivottavat onnea ja kertovat jatkavansa tutkimuksia.

Odo johdattaa meidät Isä Ranulfin luo temppelin keskiosaan. Otamme maljat hyvää viiniä Ulrichin kunniaksi.
Kun Ranulf alkaa puhua palkkiostamme, Isä Odo tipahtaa lattialle - tärisee ja hänen keho alkaa mutatoitumaan kaaos olioksi.
Seuraa taistelu, Casamir vetää aseet esiin, Tristan chargaa koska veti aseet esiin jo viiniä juodessa. Purppuraa visvaa lentää Tristanin päälle.
Jocelyn ryntää hakemaan lähtesstä pyhän oloista vettä, soturit Otwin ja Thrunborn pelkäävät.
Pyhällä vedelle pehmitettynä lopulta Otwin lyö Odon visvakasaksi temppelin lattialle.

Muualta temppelistä kuuluu mekkalaa ja selviää että keittiöhenkilökunta oli hieman lievemmin mutatoitunut ja juoksentelevat nyt ympäri temppeliä.
Otwin sukeltaa pyhään veteen - vesi hieman kuumottelee. Veitsikäsi-Hannes saa tuta Tristanin raivon ja kuolee käden katkettua verenvuotoon.
Keittiö-Wilhelm tappaa kynttilänjalka palvelijan keittiössä.

Ranulf heittää loitsun Thomasiin joka kuitenkin vastustaa sitä.
Jocelyn istuu rauhassa kallon kanssa veden äärellä. Ranulf nukuttaa Thomasin, Otwin silpoo Hanneksen

Thomas kuulusteltiin, oli juonut vettä ja ilmeisesti sen kautta sairastunut. Tapoimme hänet.
Ylipappi käski toimistoonsa, pappit tuovat riimuin suojatun kirstun laittavat kallon sinne ja vievät sen pois.
Claus käskee Ranulfin ottaa näytteet vesistä ja viedä alkemisteille tutkittavaksi.
Tämän jälkeen Claus lähettää meidät tutkimaan mysteeriä ja vannottaa pitämään asian salassa.
Loottaamme temppelin varastoa ja kun lopettelemme on ilta.

Lähdemme eteläporttia kohti ja huomaamme sivukujalta liikettä. Sieltä ilmaantuvat Matias, Jakob ja Ulrich.
Tristan laulaa heille mitä temppelillä tapahtui ja OF:n pojat auttavat kaivojen vartioinnissa ja tutkivat kaupungin phjois-osan.
Casamir ottaa kantaakseen signaali raketin.

Ostwald districtin pääkadulla Tristan kyselee kapakasta tulevilta missä kaivo on ja suuntaamme ohjeiden mukaista aukiota kohti.
Kaivon luona huomaamme oudon hahmon. Tristan lähestyy häntä jolloin outo tyyppi juoksee poispäin. Häntä kohti ammutaan bluntti jousien sarja joista yksi lävistää hänen kallon.
Ruumiilta löytyy musta viitta, pieni pussi ja kartta. Tristan leikkii pussilla mutta tajuaa että se on warp-stonea ja laittaa sen äkkiä reppuun viitan sisässä.
Seurailemme käänteisesti muistilapun reittiä - huomaamme ettei kaartilaisia näy juurikaan. Jatkamme kunnes oletamme olevamme "alkupisteessä".

Paikalla varasto nr 3 jonka ovet on naulattu kiinni ja F. Heller jyväkauppa jonne joku on kulkenut Tristanin mielestä.
Tristan hiippailee sisälle kaavussansa, kun pääsee sisemmälle löytää jonkun miehen piilottelemassa tynnyreiden takana.
Tristanilta kysytään tunnus tatskaa jolloin Tristan alkaa yksimään - Casamir tulkitsee avunpyynnöksi käskee muun porukan chargata ja Casamir ampuu signaaliraketin ulko-ovella.
Vihollinen juoksee ulkovelle jota Thrunborn huitoo osumatta.
Lopulta vihollisia tulee lisää ulos jotka kuolevat miekkoihimme, tämän jälkeen juoksemme sisälle jossa viholliset juoksvat miekkoihimme.
Sitten paikalle saapuu Franz joka myös menehtyy nopeasti taistelussa.

Jäämme tutkimaan luolastoa.
Odotamme OF saapuvaksi, tynnyriä ei avattu, alttaria ei tutkittu, kirja Franzilla.
"Wovon man nicht sprechen kann, darüber muß man schweigen."
Ludwig Wittgenstein

Fungah

 • Kunniajäsen
 • Rekisteröitynyt
 • *
 • Viestejä: 36
 • Karma: 34
Vs: Päiväkirja
« Vastaus #6 : 02.03.19 - klo:23:31 »
Luolaa tutkitaan, Otwin huomaa löytämässään jalkajousessa purppuran kämmenleiman ja ottaa jousen kantoon. Casamir haalii Scavenien miekkoja sekä  keihään, joka on todella poikkeuksellisen terävä. Tristan siirtää kullat (3gc) talteen. Luolassa on alttari , jolla lojuu ihmisen pääkallo ja purppuraliina. Pari mustaa kynttilää palaa luomassa tunnelmaa. Nurkassa seisova tynnyri hohkaa sen verran vihreää, että siihen ei kukaan tohdi koskea. Casamir siirtyy ulos odottelemaan Ordo Fidelin saapumista ammutun hätäraketin kutsumina.

Tällä välin Jocelin lukee löydettyä taikakirjaa ja Tristan kurkkii olan takaa. Kirja paljastuu erittäin kielletyksi Lieber Mutandikseksi. Jocelin tuntee voiman virtaavan suonissaan.  Tristanin mielenterveys järkkyy, mutta myös hän kokee voiman. Tristan ja Jocelin päätyvät kinastelemaan kirjan omistajuudesta, sillä kumpikaan ei tahdo siitä luopua.

Casamir näkee tiellä juoksevan lonkeroisen ja hyönteissilmäisen kaverin, porukkaa perässään. Tämä ehtii kuitenkin karata näkyvistä. O.F. vaikuttaa viipyvän todella kauan, hätäraketista on vierähtänyt jo pari tuntia. Retkue huolestuu ja päättää tukkia luolan suuaukon ja lähteä etsimään salaisia sankareita.

Kadulla kohdataan lynkkausjoukkio, joka ahdistelee selvästi Petomieheksi naamioitunutta miestä ja joka kantaa rahanlainaajien tunnusta. Mieheen on jo käyty käsiksi ja suuri joukko aikoo lopettaa tämän kärsimykset lyhyeen. Tristan pyrkii estämään ilmeisen murhan esiintymällä kaartin edustajana. Esitetty lupalappu ei kuitenkaan vakuuta pillastunutta väkijoukkoa ja nämä hyökkäävät. Taistelun tiimellyksessä, aivan yllättäen, Jocelinin hahmo muuttuu kauhistuttavaksi aaveeksi ja lynkkaustoimet unohtuvat. Kansa karkaa peloissaan, talloen toisiaan kuoliaaksi.
Koronkiskuri Otwain Mulkero kiittää avusta ja Casamirin parannettua tämän, häntä varoitetaan kaivoista, josta hän on juuri juonut. Heittäen Casamirille kultapussin (232gc) hän pyyhältää matkoihinsa.

Seuraavalla kujalla törmätään kaartiin, joka jahtaa nuorta tyttöä: eräs kadunmies esittää äänekkään vastalauseen saaden viimeisen voitelunsa kaartin mieheltä. Tyttöä syytetään mutantiksi ja tätä säälien Tristan tarjoaa jälleen lupalappua, mikä ei mene läpi lukutatoiselle kaartilaiselle. Kaarti pidättää porukan ja tyttö määrätään surmattavaksi, mikä riehaannuttaa väkijoukon, joka kivittää tytön kuoliaaksi. Matka jatkuu kohti Schutzmanin taloa.

Ylipappi Claus Liebnitz Teutokeeneineen yhyttää saattueen ja kielletty taikakirja sekä Scaven-aseet huomataan. Claus kuitenkin hoitaa tilanteen ja vapauttaa vangitun seurueen ja kaarti poistuu. Clausin johdolla saattue siirtyy Ulricin temppelille, jossa Teutokeenikaarti ottaa seurueen aseet ja varusteet haltuunsa ja sulkee temppelin kellarin tyrmiin. Tristan tulee maininneeksi hallussaan olevan Warpstonea pussillinen. Claus pahoitelee petostaan, tähtijoukko on muuttunut hänelle tarpeettomaksi.

Tyrmässä on pimeää, kosteaa ja tarjolla on vain kuppi vettä. Vartija asettuu tupaansa ja tyrmän sulkee rautainen ovi. Ovi ei kuitenkaan kauaa pidättele maagisia voimia. Käytävältä havaitaan naapurisellissä tuttu kaveri, O.F. Mathias Hoffer, joka on aivan henkihieverissä. Tämä vaivoin tunnistaa hiippailijat.

Vailla mitään suunnitelmaa lähdetään yllättämään vartija rynnäköimällä vartiotupaan. Tristanin avustuksella vartija näyttää oivalta lisääntymiskumppanilta. Touhujen keskellä Tristan ja vartija vaihtavat salaperäisesti paikkoja ja Otwin lyö Tristanin tajuttomaksi. Tällöin vartija onnistuu tainnuttamaan Otwinin takaa päin, joutuen itse ylivoiman musertamaksi ja suljetuksi selliin kera suukapulan. Hässäkässä Jocelin on kaapannut avaimen vartijan pöydältä vapauttaen Matthiaksen ja vaikka on vaikeasti vammautunut, tämä kertoo tapahtumista Sword and Flail -majatalossa, joiden seurauksena O.F. Bauer ja Hoffer jäivät kiinni hallussaan kielletty taikakirja Lieber Chaotica.

Pako temppelin kellarista onnistuu kenenkään kiinnittämättä huomiota eivätkä ulkona olevat vartijatkaan tee hälytystä. Suunnataan Sigmarin temppelille ja kaupungissa nähdään mutantteja juoksemassa karkuun vihaisia joukkoja. Temppelin ovet ovat visusti lukossa, ja massoittain ihmisiä raivoaa edustalla, vaatien temppeliä luovuttamaan harhaoppinut kaaoksen kätyri, joka on sieltä saanut turvapaikan.

Otwin lietsoo paniikkia lähestyvästä kaaoksen armeijasta ja tie aukeaa temppelin sivuovelle, jonka vartija sitten avaakin. Paikalla on Werner Stoltz Sigmarin ylipappi, valtakunnan kakkospappi Sigmarin kirkossa ja Ulrich Fischer. Matthias Hoffer kertoo kaupungin kaartin vanginneen Bauerin, koska tämä kantoi kiellettyä teosta ja odottaa nyt oikeudenkäyntiä. Fischer etsi suojaa Sigmarin temppelistä ja häntä kansa epäilee myös kaaoksen palvelijaksi. Syyttäjänä tulevassa oikeudenkäynnissä toimii Liebnitz ja tuomarina Schultzman sekä lakia ylläpitävät kolme kaveria, Stolz on puolustajana.

Stolz suo audienssin, ollen komea ilmestys, näyttäen poliitikolta, mutta silti vaikuttavalta ilmestykseltä sotavasaransa kanssa. Ryhmä saa kehuja ja saavutukset tuodaan julki. O.F. syytetään kaaoksen kätyreiksi ja Ulrichin kirkko käyttää tilannetta hyväkseen. sillä järjestö on hyvä syntipukki, kun on salainen ja mystinen . Baueria ei saa pelastaa hirsipuulta vaan hänen syyttömyytensä tulee todistaa oikeudessa. Koko Sigmarin kirkko on vaakalaudalla ja on vaarana syttyä uskonsota ja sitä kautta sisällissota, joka voisi levitä koko valtakuntaan.

Sigmarin siunaus päällään seikkailijoiden tulee mennä kiireesti keräämään todisteita Sword and Flail -majataloon Neumark districtiin, Schwanger-kujalle
« Viimeksi muokattu: 06.03.19 - klo:18:37 kirjoittanut Fungah »

Tulhu

 • Hallitus
 • Rekisteröitynyt
 • *
 • Viestejä: 1836
 • Karma: 188
Vs: Päiväkirja
« Vastaus #7 : 06.03.19 - klo:21:22 »
21.8

Lähdetään etsimään Sword &Flail majataloa. Kysellään matkalla ohikulkijoilta suuntaa. Tunaroinnista huolimatta löydetään perille oikealle kujalle sekä kuppilan eteen.
 Paikan omistaja on kuulemma Gerhard Heller,Ei niin kaunis poika. Paikka näyttäisi ottaneen jonkin verran osumaa. Sisällä oudoksuttaa että paikassa ei ole
pöytiä eikä tuoleja, vain pitkä baaritiski.

Asiakkaat näyttäisivät olevan palkkasotureja/militiaa, hämärää sakkia joka tapauksessa. Tiedustellaan huoneita, sellaisia ei kuulemma ole. Tilataan olutta.
Kasamir yrittää pumpata asiakkailta tietoa, saa kuitenkin kylmää kyytiä. Tarkemmin baarimikkoa katsellessa näyttää että osa hänen arvistaan on suhteellisen
tuoreita tapauksia, meinaavat nimittäin vielä vuotaa verta.


Siinä patsastellessa eräs asiakas lähestyy Jocelinia selvästi vastakkaisesta sukupuolesta kiinnostuneena. Keskustelu tyssää lyhyeen.
Osa porukasta päättää haukata happea ja katselee samalla talon ympäri. Ei löydy kuitenkaan takaovea tai tikkaita yläkerrokseen ulkopuolelta.

Tristan ehdottaa Kasamirille että tämä ampuisi kiven yläkerran ikkunaan. Kasamir heittää kiven ikkunaan ja rikkoo sen prosessissa. Sisäpuolella
kukaan ei reagoi asiaan.

Tristan päättää toimia ja rupeaa loitsimaan ulkona ja taikakeinoin kävelee ulkoa yläkerran ikkunalle, loitsii taikaliekin käteensä ja menee ikkunasta sisään
jonkinlaiseen romuhuoneeseen. Ikkunan alla on pöytä joka on täynnä kolhiintuneita tuoppeja.

Thrunborn ja Otwin jäävät baarin puolelle pitämään tilannetta ja tuoppejaan silmällä ja muut siirtyvät ulos ja kiipeävät Tristanin ikkunaan sitomaa köyttä pitkin
yläkertaan. Kokeilevat romuhuoneen ovea joka on auki ja siirtyvät eteenpäin. Yhdellä seinällä huomaavat outoja läpällä peitettyjä reikiä, kurkistusreikiä. Reiästä
näkyy kuitenkin vain mustaa. Kasamir tutkii varastoa, ei mitään innostavaa. Tristan avaa oven luultavammin isännän omaan makuuhuoneeseen. Perussetti, sänky, pöytä, yöastia
ja lukossa oleva arkku. Jocelin loitsii arkun auki. Arkusta löytyy nahkasäkki jonka sisällä rahapussi. Rahat korjataan parempaan talteen.

Jocelin avaa oven huoneeseen jonka seinässä kurkistusreiät olivat. Huone on outo tapaus. Kaikki esineet siellä ovat ylösalaisin. Sänky ja huonekalut ovat katossa jne. Sänkyssä
näkyy kahleet.

Jocelin loitsii hämäykseksi ja yläkerrran penkojat siirtyvät portaita pitkin kellariin. Kellarissa on tynnyreitä. Tynnyreissä on olutta.
Tarkemmin pengottaessa jäljet lattiassa johtavat selvästi yhden tyhjän tynnyrin luo josta löytyykin reikä maassa johon on asennettu tikapuut.
Tristan kiipeää tikkaita alas vaikka ei erotakkaan pohjaa reiästä. Pitkän kiipeämisen jälkeen tulevat tasanteelle josta laskeutuu portaat suuaukolle jota koristaa
ihmisten pääkalloista tehdyt pinot joissa on Khornen merkki. Lattia lirisee veri.

Kuunnellessa kuuluu raskasta puuskustusta ja hentoa vikinää. Tristanin astuessa viimeiseltä portaalta, kuullu valtava mörähdys.
Ovensuussa näkyy kaksi mörköä.Tappelun kälkeen möröt on kuollut ja tutkivat paikkoja. Pääkammiossa näkyy kirjalehteri jossa on katkaistu ketju. Sivukammiosta
löytyy rautainen häkki. Häkissä oleva mies on vakuuttunut että toinen mies on lähettänyt meidät. Iso mies, kirves, pistoolit, eli Bauer. Bauer oli taistellut kiivaasti mutta
ei voinut lopulta kuin napata kirjan ja paeta. Kultistien johtaja oli kuulemma hyvin vihainen kirjan varastamisesta.

Mies kertoo nimekseen Johann Opfer. Vapautetaan mies häkistä.Kysyttäessä Johann lupautuu todistamaan Bauerin puolesta oikeudenkäynnissä.

Tällä välin Otwin ja Thurnborn ovat ottaneet hieman kuppia. Thurnborn on hieman huppelissa ja törmää portaikon oveen sulkien sen ja siitä suoraan toiseen käniseen asiakkasaeen joka yrittää löydä
Thurnbornia siitä hyväst kuitenkaan onistumatta. Thurnborn palauttaa palveluksen ja tyrmää juopon yhdellä iskulla.

22.8

Lähdetään temppelille päin aamun sarastaessa. Kaduilla on paljon väkeä liikenteessä. Kysyttäessä ihmiset kertovat olevansa matkalla oikeudenkäyntiin.
Päätämme itsekkin suunnata kohti aukiota missä oikeudenkäynti pidetään. Torin liepeille on kuitenkin pystytetty vahtipisteitä ja niillä ilmoitetaan että tori on täynnä.

Päädytään lahjomaan vartijoita ja hämäämään perinteisellä härdellillä. 14 kultaa myöhemmin päästään torille.

Näyttäisi siltä että koko Middenheim on tullut käräjille. Kulkeminen on vaikeaa. Torin keskellä on eristetty alue jolla on tasanne oikeudenkäyntiä varten.

Tasanteella istuu komentaja Schutzmann, valkoiseen pukeutunut nainen sekä kolme tuomaria.
Tasanteen edessä seisoo Bauer kahden teutogeenivartijan kanssa. Torille on hieman kuin ennakkoon kasattu myös rovio valmiiksi.
Pyritään väkijoukon läpi kohti ylikapitulaaria.

Ruvetaan puskemaan ja heti epämääräinen poikaliiga päättää yrittää ryöstää meidät. Otwin kuitenkin raivaa tenavat sivuun.
Seuraavaksi vastaan tulee humalainen joukko joka halunnee riitaa mutta kun esitellään miekan kahvaa niin päästään eteenpäin.
Sitten huomataan että jalkoihin tulee pyörimään katukoiria. Kun ei ole syötävää niin yrittävät purra, mutta Tristan ja Thurnborn pistävät piskit mäkeen.
Sitten törmätään tanhuryhmään. Jocelin rupeaa tanssimaan ja pääsee läpi, muut tunkevat läpi törmäillen.
Tämän jälkeen eteen ilmestyy kaksi lasta, tyttö ja poika. Molemmat poraavat. Tyttö huutaa vanhempiaan. Kasamir nostaa pojan harteilleen ja käskee katsomaan
näkeekö tämä vanhempiaan. Poika huomaa äitinsä matkan päässä. Viedään lapset vanhempiensa luokse. Aatelisäiti on hyvin kiitollinen. Nainen luovuttaa kiitokseksi miehensä
juomavarat, 12 litraa brändyä. Laadukasta sellaista.
Sitten törmätään kaupustelijoihin. Myynnissä kaiverettuja mannekiineja sekä sytykkeitä nuotioon. Tehdään ostoksia että päästään eteenpäin.
Viimeiseksi, ollaan jo köysien lähellä. Tähdätään edelleen ylikapitulaaria kohti mutta välissä on vartijoita. Päätetään kirjoittaa lappu, lyödä kiinni
mätään kaaliin ja paiskataan kohti ylikapitulaaria. Tämä huomaa lapun, lukee sen ja lähettää nuoremman papin luoksemme. Tämä vie viestiä ja lopulta Johann saatetaan todistajien lu ja meidät paviljonkiin.
Stoltz on selvästi huojentunut saapumisestamme.

Ei jaettu expaa. Seuraavaksi The TRIAL!!!!!Miksi valitsisit pienemmän pahan?